Time-out
FOTO: Košarkaši Zadra ponovno pokazali veliko srce

FOTO: Košarkaši Zadra ponovno pokazali veliko srce

Autor: Paulo Sarić

Osmjeh na licima najmlađih vrijedi više od pobjeda.

Košarkaši Zadra prije nekoliko su dana na treningu ugostili djecu s posebnim potrebama iz Osnovne škole Voštarnica i područnog odjela Benkovac. Trener Aramis Naglić i njegovi momci ponovno su pokazali veliko srce i nastavili niz humanitarnih akcija kojima donose osmjeh na lice najmlađih sugrađana. Zadarska su dica dobar dio jutra uživala u druženju s najdražim igračima i učila o košarci, a nisu ni propustila priliku da se slikaju sa svojim idolima.

- Bilo je to jako lijepo iskustvo i meni i svim mojim igračima. Uvijek je predivno vidjeti sreću u očima djece i znati da smo ih razveselili – osvrnuo se na nedavno druženje s najmlađima trener KK Zadar Aramis Naglić.

Nije ovo prvi puta ove sezone da Zadrani sudjeluju u humanitarnim aktivnostima.

- Tako je, prije nekoliko mjeseci smo imali druženje s djecom koje je organizirala Škola košarke Zadar, gdje smo nekoliko igrača i ja bili gosti. Uistinu sam sretan što nastavljamo s humanitarnim aktivnostima jer znam koliko to djeci znači – dodao je visoki Riječanin, koji je posebno naglasio sljedeću stvar.

- Izuzetno mi je drago što smo ih ovaj put mi ugostili na treningu i donijeli im osmjeh na lice. Takva druženja klincima mnogo znače, ali i mi možemo dosta naučiti iz njih. Kada vidiš s kakvim se životnim problemima susreću ta djeca i njihovi roditelji, i kako im pristupaju, tada shvatiš koliko su poteškoće s kojima se svi mi susrećemo u svom poslu, svojoj karijeri, svom životu, zapravo beznačajni – zaključio je Aramis Naglić.