Hrvatska
FOTO: Rajković: Pobjeda protiv Cibone je nagrada za naš rad u cijeloj sezoni

FOTO: Rajković: Pobjeda protiv Cibone je nagrada za naš rad u cijeloj sezoni

Prva pobjeda Škrljeva protiv Cibone u povijesti.

Košarkaši Škrljeva jučer su priredili iznenađenje te su u drugoj četvrtfinalnoj utakmici doigravanja HT Premijer lige ostvarili povijesnu pobjedu protiv Cibone. Serija je sada izjednačena na 1-1, a treća odlučujuća utakmica igra se 09. svibnja u 18 sati. Pobjednika u polufinalu čeka Zadar. 


- Čestitam pobjedniku. Iako je susret došao u izjednačenje, moramo biti pošteni i reći kako je Škrljevo imalo kontrolu tijekom cijele utakmicu, od početka do kraja. Nismo uspjeli naći pravi ritam, tek na kraju utakmice. Sport je pravedan i nagradi bolju momčad, a to je večeras bilo Škrljevo, izjavio je nakon utakmice trener Cibone Ante Nazor.

- Vidjelo se to iz njihove veće želje i borbe za svakom loptom, u kontaktu i samom pristupu. Mi se okrećemo trećoj utakmici u Zagrebu, koja će biti teška, kao i svaka protiv Škrljeva ove sezone. Nadam se da ćemo popraviti sve greške iz ove utakmice i dati sve od sebe da pobjedimo, zaključio je Nazor.

- Ovo je najveća pobjeda Škrljeva ove sezone, ujedno i prva u povijesti protiv Cibone. Ova utakmica je nagrada za naš rad cijele ove sezone. Željeli smo i htjeli, unijeli smo dodatnu energiju i kontrolirali susret većim dijelom utakmice. Iskoristili smo mogućnost koju smo dobili i stigli do pobjede, izjavio je trener Škrljeva Damir Rajković.