Hrvatska
FOTO: 'Sedam dana Mediterana' uz KK Split i KK Brač

FOTO: 'Sedam dana Mediterana' uz KK Split i KK Brač

Završio kamp 'Izrasti u legendu'.

Nakon sedam dana rada i uživanja završen je kamp KK Splita i KK Brača "Izrasti u legendu". Bilo je svega, od napornih treninga, preko izleta, predavanja o zdravoj prehrani, proslava rođendana, "ludovanja" na toboganima, natjecanja u "jadranskim susretima", pa do stjecanja novih prijateljstava. Kroz kamp u Supetru prošlo je 80 djece, a kada se tome pridoda 70-ak polaznika uvodnog kampa u Splitu znači da je proteklih desetak dana oko 150 djece uživalo u košarci.

- Sve ovo zajedno bilo je iznad svih očekivanja. Mi kao klub učinili smo sve da se djeca u kampu osjećaju ugodno, nadam se da smo uspjeli u tome i da smo radom i pristupom ispisali pozivnice za sljedeće ljeto - kazao je voditelj kampa Ante Grgurević.

Vodstvo KK Brača predvođeno predsjednikom Deanom Rahanom i trenerom Josipom Glavinićem osiguralo je odlične uvjete, polaznicima kampa bilo je sve na dohvat ruke, od dvorana do odličnog smještaja u Svpetrus hotelima. A djeca su toliko oduševila Supetrane da im je cijelo mjesto stalno bilo na raspolaganju.

- Vjerujem da je ovo prvi korak, sada smo sami sebi postavili letvicu, sljedeće godine bit ćemo još bolji - kazao je Glavinić.

U kampu su, uz Grgurevića i Glavinića, radili treneri KK Splita Luka Škeva, Miro Bubić, Filip Najev i Duje Kaliterna, na raspolaganju je stalno bio fizioterapeut Zoran Brzulja. Djeca su oduševljena, baš kao i njihovi roditelji.

- Već sam vas svih izljubila i zahvalila, ali moram još jednom. Rijetko ostajem bez teksta, ali ovaj kamp, prvenstveno vi treneri, ste bili toliko dobri da ne znam kojim riječima izraziti zahvalnost. Mi roditelji morat ćemo smisliti neke nove izraze zahvale za osmijeh i zadovoljstvo na našim licima i licima naše djece - napisala je u osvrtu na kamp mama jednog od polaznika.