Time-out
FOTO: Totalno drugačiji od drugih

FOTO: Totalno drugačiji od drugih

Autor: Vedran Tolić

Drugačija galerija kvartovskog kluba Zagreba, totalno drugačijeg od ostalih.

Ne pamtim kada sam zadnji put bio na nekoj košarkaškoj utakmici. Tuga je tim veća kada se uzme u obzir da mi je Trnsko i dvorana u kojoj tamo igra KK Zagreb jako blizu. Prije oho-ho godina sam znao puno češće ići na utakmice, posebno u Trnsko, a kako sam tu noć bio slobodan, onda sam i odlučio ispraviti nepravdu. 

Mravi su igrali protiv Zadra u okviru 15. kola HT Premijer lige, a završilo je 120-70 za goste. Velik poraz za domaćina, ali unatoč tome je utakmica bila zanimljiva za gledati, vidi se da su Zagrepčani ''zeleni''. No, meni rezultat ustvari i nije bio važan, zacrtao sam si da odradim ''projekt'' za tu utakmicu.

Foto: Vedran Tolić 

Naime, Zagreb je kvartovski klub i već uspješno plovi dugi niz godina tim stazama, pa ih nekako i smatram totalno drugačijim od drugih, a zato sam htio i napraviti jednu drugačiju galeriju. Krenuo sam kronološki, od samog kvarta, do kraja utakmice, isključivo kroz crno-bijele fotografije. Osim klasičnih fotki, dosta sam se bazirao i na nešto drugačije i neobične kadrove, ali i na duge ekspozicije. U konačnici sam i dobio ono što sam želio, bez ikakvog presinga, a usput i pogledao utakmicu.

Galeriju s utakmice Zagreb - Zadar možete pogledati ovdje.