Hrvatska
FOTOGALERIJA: Gradonačelnik Zadra zaigrao košarku u kolicima

FOTOGALERIJA: Gradonačelnik Zadra zaigrao košarku u kolicima

Autor: Šime Zelić

Ovosezonski rezultat Zadrana privukao pozornost gradskih čelnika.

KKOI Zadar je u trećoj godini postojanja osvojio Hrvatsku ligu košarke u kolicima kao i kup i time prekinuo dominaciju Zagrepčana koji su 10 godina zaredom dominirali.

Uspjeh je to vrijedan divljenja koji nije promaknuo čelnim ljudima grada Zadra koji su na čelu s gradonačelnikom Brankom Dukićem posjetili igrače u Jazinama.

Sa svojim suradnicima prvi čovjek grada se okušao u košarci u kolicima protiv novih prvaka države i iz prve ruke vidio koliko je to zahtjevan sport. 

Na kraju ''utakmice'' Ante Rubeša iz KKOI Zadar se, uz potpisani dres i medalju kao poklon, u ime igrača obratio gradonačelniku te se zahvalio što je klub uvršten u proračun za iduću sezonu, ali i naveo nekoliko stvari koje su potrebne za bolje funkcioniranje kluba.

Dva parkirna mjesta sa oznakom za invalide, bolja rampa na zapadnom ulazu u dvoranu kako bi igrači u kolicima lakše ulazil u dvoranu kao i WC prilagođen istima samo su neke od zamolbi igrača upućenih čelnicima grada.

Gradonačelnik je odgovorio da će nastojati pomoći koliko budu u mogućnosti i još jednom čestitao igračima KKOI Zadar na ostvarenim uspjehu.