Europa i Svijet
Hrvatska
Ženska košarka
Fotografija s LeBronom Jamesom u sebi sažela sva odricanja Ivane Dojkić i njene obitelji

Fotografija s LeBronom Jamesom u sebi sažela sva odricanja Ivane Dojkić i njene obitelji

Autor: B.T.

Naša cura

Basketball.hr je zahvaljujući vjernom čitatelju Tomislavu Kukolji dobio ekskluzivno pravo na objavu fotografije hrvatske reprezentativke i igračice WNBA ekipe New York Liberty Ivane Dojkić i jednog od najboljih igrača NBA lige u povijesti, LeBrona Jamesa.

Fotografija je nastala u Las Vegasu 15. lipnja, i iz privatnog je albuma same Ivane. 

U šali bi mogli reći kako je to za Ivanu bio 'dan u uredu', a za LeBrona uspomena za cijeli život, no fotografija je u sebi sažela sva odricanja Ivane i njene obitelji; putovanja, treninge, dvojbe, ozljede, pobjede i poraze, suze i smijeh koji su stajali na putu prema vrhu.

Ivana Dojkić je dosegnula do najjače lige svijeta, na njen uspjeh ponosni su svi koji su ugradili dio sebe u njen sportski i životni put, sve nas koji volimo sport, sve roditelje koji kroz sport prate svoje dijete, a posebno za Ivanine roditelje koji najbolje znaju kroz što je sve prolazila da bi danas stajala pored LeBron Jamesa.

Ne kao slučajna prolaznica, već košarkašica koja je, primjerice, u posljednjoj utakmici sezone u pobjedi New York Libertyja protiv Los Angeles Sparksa 93:80 sudjelovala s 12 poena i po dva asista i skoka za 25 minuta igre.

Primjer svima da se može i da se nikada ne odustaje od svojih snova! 

Foto: Privatni album