Hrvatska
Franko Kaštropil nastavlja suradnju s KK Jazine Arbanasi

Franko Kaštropil nastavlja suradnju s KK Jazine Arbanasi

Autor: Branko Tabak

Zadrani neumorno slažu kockice za nastavak sezone.

KK Jazine Arbanasi i Franko Kaštropil nastavljaju suradnju. Nakon isteka jednomjesečnog ugovora Kaštropil će ostati na usluzi treneru Luki Bujasu. Rezultat je to današnjih pregovora u kojima je dogovorena suradnja do kraja sezone.

Kaštropilov boravak u Zadru u prethodnih 30 dana obilježili su administrativni i zdravstveni problemi (prvo je kasnilo izlazno pismo iz Francuske, a potom ga je zaustavio bronhitis), zbog kojih je ovaj 35-godišnji 212 cm visoki centar nastupio tek na dvije utakmici.

Na gostovanju kod Škrljeva je za 20 minuta igre postigao 12 poena uz 6 skokova. U jedinoj pobjedi Jazina u dosadašnjem dijelu sezone, onoj domaćoj protiv KK Ribola Kašetela, postigao je 9 poena uz 8 skokova, 4 asistencije i 2 blokade.

Podsjetimo, klub je krenuo u redizajn momčadi u koju su pristigli Francuz Remi Barry i Teo Petani te je produžen ugovor s Mirzom Sarajlijom. . 

Kaštropilovim potpisom pokrivena je centarska pozicija. Roster kluba još nije zatvoren, ostalo je privesti kraju pregovore s Tonijem Dijanom.