Hrvatska
Funcuti se mobiliziraju za Zadar, igrači i Zula skoncentrirani na Kaštelane

Funcuti se mobiliziraju za Zadar, igrači i Zula skoncentrirani na Kaštelane

Kaštelani ne dolaze 'spuštenih gaća'.

Iako je u tijeku ‘kampanja’ Funcuta s ciljem ‘mobilizacije’ za dvoboj sa Zadrom, košarkaši Šibenika prije te moraju odraditi još dvije utakmice, a prva od njih je ona subotnja na Baldekinu, protiv davljenika Kaštela. A te ‘male’ utakmice jednako su važne kao i one ‘velike’, piše Šibenski portal

S obzirom ga na poziciju na ljestvici Kaštelani sigurno ne dolaze na izlet.

– Sigurno ne dolaze ‘spuštenih gaća’. U grčevitoj su borbi za ostanak i zato će biti opasniji nego inače – veli Toni Vitali. Dodaje kako gosti imaju nekoliko opasnih, iskusnih pojedinaca, na koje će posebno valja obratiti pozornost.

– Pitat će se nešto i njih, ali ponajprije o nama ovisi ishod te utakmice. Želimo tu pobjedu, želimo nastaviti pobjednički niz na Baldekinu i učinit ćemo sve da sačuvamo Baldekin – istaknuo je Vitali.

Vladimir Anzulović bio je vrlo kratak.

– Sve je rečeno, samo ću ponoviti kako je sve što tražim od svojih igrača da daju svoj maksimum. To nije lako u svakoj utakmici, ali vjerujem da će se potruditi da to ostvare – kaže trener narančastih, koji bi na raspolaganju trebao imati sve igrače. Jedino Gabrić malo ‘visi’ zbog sitne ozljede koju je zaradio.

– Poznavajući ‘Sokola’ vjerujem da će stisnuti zube, dati sve od sebe da zaigra – zaključio je Anzulović.

Podsjetimo, subotnja utakmica na Baldekinu počinje u 19 sati.