Hrvatska
Furnir dobio pojačanje pod koševima, Krajina se vraća u Hrvatsku

Furnir dobio pojačanje pod koševima, Krajina se vraća u Hrvatsku

Startna petica.

Nakon što je potvrđen ostanak trenera Jeronima Šarina na klupi Furnira i sljedeće sezone počelo je slaganje rostera Dubravaša. Prvo pojačanje stiže pod obručima gdje je stigao Osječanin Filip Krajina (26 god, 211 cm) koji je posljednje dvije sezone proveo u Španjolskoj igrajući za klubove LEB Silver lige (Treći rang natjecanja) CB La Roda i CB Alcobendas gdje je prošle sezone u prosjeku igrao 26 minuta uz 11 poena i 7 skokova po utakmici.

Krajina je prve košarkaške korake napravio u ŠK Osijek, a igrao je i za mlađe kategorije KA ”Nikola Vujčić” i KK Split. U Hrvatskoj je igrao još za Vrijednosnice Osijek, Alkar i Adria Oil Škrljevo, a jedno vrijemo i u Slovačkoj Žilini.

”Nakon dvije godine u Španjolskoj želja mi je bila vratiti se u Hrvatsku i zaigrati u klubu HT Premijer lige. Stigao je poziv iz Dubrave gdje mi se ukazala prilika da budem startna ”petica”. S radom trenera Jeronima Šarina upoznao me brat Kristijan kojeg je trenirao u Šibeniku na njegovo veliko zadovoljstvo. Vjerujem da je ispred mene i kluba jedna dobra sezona gdje ću pokazati koliko sam napredovao posljednje dvije godine koliko nisam bio u Hrvatskoj”.- kazao je Krajina.