Hrvatska
Furnir dobru igru protiv Cedevite Junior želi ponoviti pred svojim navijačima, protivnik je po mjeri - Bosco

Furnir dobru igru protiv Cedevite Junior želi ponoviti pred svojim navijačima, protivnik je po mjeri - Bosco

Autor: Krešimir Galić Photo: KK Furnir Dubrava

Prva od devet utakmica u sljedeća četiri tjedna

Nakon dva tjedna košarkaši Furnira vraćaju se u novi natjecateljski ritam gdje ih u idućih trideset dana očekuje devet utakmica u tri različita natjecanja. Prvi izazov je već u subotu kada u Dubravu (18.00) stiže Bosco u novom zagrebačkom dvoboju HT Premijer lige. Nakon slavlja protiv Cedevite Junior sastav Jeronima Šarina traži i drugi uzastopni uspjeh s kojim bi momčad dobila još više na samopouzdanju.

 ”Ovaj period od dva tjedna smo iskoristili da saniramo neke sitne mikro traume koje smo imali i da se pripremimo da novi izazov koji nas čeka, a to je devet utakmica u iduća četiri tjedna. Period koji je iza nas ostavio je svoje posljedice i nekoliko dana odmora nam je jako dobro došlo”..kaže trener Furnira Jeronimo Šarin koji je svjestan da je svaki susret za njegovu momčad težak pa tako i dvoboj s Boscom ”Momčad koja je slično koncepirana kao mi s puno mladih igrača, ali ipak s više iskustva jer imaju četiri vrlo iskusna igrača koji su igrali i veći rang natjecanja od HT Premijer lige. Igraju jako dobro i lijepo za oko, a možda su trebali imati i neku pobjedu više s obzirom na njihove dosadašnje utakmice. Mi smo u nekom uzdizanju forme i vjerujemo da je prošla utakmica s Cedevitom Junior primjer kako trebamo ići dalje i u ovom susretu doći do pobjede”.

Pobjedi se nada i bek Filip Bjelanović koji iznimno respektira goste ”Radimo jako dobro na treninzima i u odličnoj atmosferi želimo konačno upisati i domaću pobjedu. Moramo izaći na teren, dati svoj maksimum i uz naše navijače uzeti još jednu pobjedu”.

Ulaznice za ovaj susret su sponzorirane i mogu se podići sat vremena prije početka utakmice na blagajni sportske dvorane Dubrava.