Hrvatska
Furnir na Gripama: Bez Puoa se uigrati za dodatne kvalifikacije

Furnir na Gripama: Bez Puoa se uigrati za dodatne kvalifikacije

Osam dana od posljednjeg susreta s Cibonom pred košarkašima Furnira je u četvrtak (18.30) posljednji susret u HT Premijer ligi. Lavovi u 33.kolu odlaze u Split na dvoboj s domaćinima kojima rezultati u posljednje vrijeme nisi išli u prilog, ali će zasigurno protiv Dubravaša tražiti pobjedu kao izlaz iz rezultatske krize

”Odlazimo u Split bez Makura Puoa koji je ozlijeđen. Pokušat ćemo i ovu utakmicu iskoristiti za uigravanje za suparnika koji će nas čekati u dodatnim kvalifikacijama. Imali smo jedan naporan mini ciklus priprema gdje smo žrtvovali i utakmicu protiv Cibone tako da igrači budu spremni za dvije kvalifikacijske utakmice. Bez obzira što Split ima neke svoje probleme oni su u ulozi favorita, a mi želimo odigrati jednu dobru utakmicu” - kazao je trener Jeronimo Šarin.

Dubravaši jednim okom prate i finale doigravanja za HT Premijer ligu između Cedevite Junior i Dinama koje će startati u nedjelju, a upravo će klub koji bude poražen u tom dvoboju koji se igra na dvije dobivene utakmice biti suparnik Lavova u dodatnim kvalifikacijama čiji termin utakmica još nije poznat.