Hrvatska
Furniru otvaranje, Škrljevu zatvaranje utakmice i važna pobjeda

Furniru otvaranje, Škrljevu zatvaranje utakmice i važna pobjeda

Autor: KK Adria Oil Škrljevo Photo: KK Aadira Oil Škrljevo

HT Premijer liga.

Škrljevo je u zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici na svom parketu u 12. kolu HT Premijer lige slavilo protiv Furnira 71-63

Gosti ulaze u utakmicu agresivno, a Adria Oil Škrljevo ih pokušava pratiti i pružiti jaku obranu. Poene s jedne strane postiže pod košem Krajina, a s druge strane Šajin. 

Nastavlja se niz koševa Krajine te ujedno zbog lošeg šuta Adria Oil Škrljeva, trener domaćina primoran je pozvati timeout. Adria Oil Škrljevo pokušava dostići protivnika, no bez uspjeha. Novi igrač Škrljeva, Zovko, postiže par koševa, no Škrljevo i dalje zaostaje. Furnir s tricom Bjelanovića odlazi na 13 razlike i prva četvrtina završava s rezultatom 9-22 za goste.

Više od 2 minute druge četvrtine prolazi bez koša. Adria Oil Škrljevo nastavlja agresivno i šokira Furnir koji čini par grešaka i gubi lopte. Nakon skoro 5 minuta igre Furnir postiže prve koševe. Adria Oil Škrljevo u ovim trenucima ima loš šut izvana. Pokušaji za tricom se redaju ali bez uspjeha. Usprkos svemu, Nik Slavica diže Adria Oil Škrljevo te postiže 10 poena. S druge strane, uzvraća Rađa. Prvu tricu, nakon niza promašaja domaćih, postiže kapetan Barnjak u zadnjim sekundama druge četvrtine za rezultat 30-34.

Treća četvrtina otvara se košem Krajine te se nastavlja sa šest koševa Vidovića. Jelenković pogađa drugu tricu za domaćina, a Slavica još dva koša iz igre. Uzvraća im Nazor tricom te četvrtina završava s +5 za gostujuću ekipu. Zadnja četvrtina kreće s tricom Karahodžića s jedne i Hortmana i Jelenkovića s druge strane. Košem Barnjaka u drugoj minuti dolazi do izjednačenja i trener Furnira zove timeout. S tribina se čuju pjesma i uzvici. Slijedi agresivna igra s obje strane. S 5 faulova iz igre izlazi Rađa. Izmjenjuju se koševi Vrgoča i Vidovića i samim time i izmjene vodstva skoro do samog kraja utakmice.

Koševima Barnjaka, Slavice, Jelenkovića i Hortmana Škrljevo bježi te utakmica završava rezultatom 71 – 63 za domaćine.

Standings provided by SofaScore LiveScore