Hrvatska
Gabrić: Dječački mi je san igrati pred Funcutima

Gabrić: Dječački mi je san igrati pred Funcutima

Puno razloga za zadovoljstvo na šibenskom Baldekinu.

Na Baldekinu je danas predstavljen novi igrač GKK Šibenika Tomislav Gabrić, javlja Šibenski portal

Tomislav Gabrić već je igrao na Baldekinu, ali  sada mu se, kaže, ostvarila velika želja.

– Zahvaljujem direktoru Vukičeviću, treneru Anzuloviću i cijeloj upravi što su mi ostvarili dječački san da igram pred Funcutima – kazao je Gabrić, koji je karijeru počeo u DOŠK-u, a igrao je još za Cibonu, Metalac, te u Rumunjskoj, Italiji, Turskoj i Latviji.

– Nakon teške sezone za mene odlučio sam kako je ovo za mene najbolja opcija. Ekipa i trener su me odlično prihvatili. S njima trenerima već mjesec dana i polako ulazim u sistem. Vidi se da su momci prava klapa, i na parketu i van njega, i veselim se što sam postao dio njih –rekao je Gabrić koji može pokrivati poziciju ‘trojke’ i ‘četvorke’ na današnjoj konferenciji za medije. 

– Trener je taj koji će odlučiti gdje sam mu najkorisniji. Mlad jesam, ali mislim da svojom agresijom i energijom mogu dati dosta toga – zaključio je Gabrić koji pravo nastupa ima već u subotu protiv Jazina.

Sportski direktor Filip Vukičević je naglasio: 

– Ispunili smo oba obećanja s početka sezone. Osigurali smo ostanak u prvoj ligi i sredili financije. Kao što sam kazao, blokadu zbog dugova prema igračima smo skinuli, ostali su još neki dugovi prema dobavljačima, koje ćemo također uskoro podmriti – zaključio je Vukičević.