Time-out
FOTO: Gala večer ZDBT-a okupila brojne sportske zvijezde

FOTO: Gala večer ZDBT-a okupila brojne sportske zvijezde

Autor: Basketball.hr

Gala večer Zadar Basketball Tournamenta okupila je brojne svjetske sportske zvijezde kao i osobe iz društvenog života.

Gala večera Zadar Basketball Tournamenta okupila je brojne svjetske sportske zvijezde kao i osobe iz društvenog života Hrvatske. Prilika je ovo u kojoj brojni uglednici razmjenjuju mišljenja o turniru ali prilikama u svijetu sporta. Prekrasno uređen prostor ekskluzivnog Falkensteiner hotela&spa Iadera oduševio je prisutne kao i pomno birane delicije.

Uglednike je pozdravila organizatorica najjačeg europskog pripremnog turnira Zdenka Zrilić. U gastro bajci i druženju  uživali su Jakov Kitarović, župan Zadarske županije Božidar Longin, gradonačelnik Branko Dukić, posebni savjetnik Predsjednice RH Tomislav Madžar, Ljerka Ćosić, Maurizio Gherardini, legendarni turski košarkaš Ibrahim Kutluay, košarkaši iz klubova Fenerbahce Dogus i Bayern Munchen predvođeni trenerima Željkom Obradovićem i Aleksandrom Đorđevićem. Košarkaš Tomislav Ružić bio je u društvu supruge, proslavljene odbojkašice Barbare, Andrija Žižić sa suprugom Anom, bile su tu i sportašice Korana Longin i Vesna Jelić, TV komentator Slavko Cvitković i brojni drugi.

Četvrto izdanje Zadar Basketball Tournamenta igra se u ŠC Višnjik do nedjelje, 24. rujna. Slika iz Zadra i Hrvatske putuje u 12 zemalja Europe u kojima se izravno prenose utakmice. Na turnir su stigli i brojni scouti prestižnih europskih, ruskih ali i klubova iz NBA-a. Turnir se igra pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović.