Hrvatska
Gašper Okorn nastavio pobjednički ples, no Škrljevo nije palo 'sam tak'

Gašper Okorn nastavio pobjednički ples, no Škrljevo nije palo 'sam tak'

HT Premijer liga

Košarkaši Cibone u zaostaloj utakmici 17. kola HT Premijer lige svladali su ekipu Adria Oil Škrljeva rezultatom 87-81. Bila je to još jedna lijepa predstava Cibosa pred gostovanje u Novom Mestu kod Krke u petak. S tom pobjedom produljio se niz bez poraza za Cibonu na čelu s trenerom Okornom na 5 utakmica te veseli vidjeti mlade Vukove u takvoj formi.

Statistički se danas istaknuo kapetan Danko Branković (9sk, 1as, 1ukr) sa 21 poenom, Nathan Reuvers (7sk, 1ukr) dodao je 15, dok je Mateo Drežnjak (1as, 2 ukr) postigao 10 ubačaja.

Nakon utakmice trener Gašper Okorn je rekao: “Teška utakmica kakvu smo i očekivali. Mogli smo mi to dobiti i uz manje muke, ali Škrljevo je pogađalo jako teške šuteve. Kada se desio pad i mi smo se odvojili trebali smo riješiti utakmicu, ali nas je malo i umor sustigao. Na kraju moram reći da sam zadovoljan pobjedom i idemo se spremati za Krku.”

Najbolji igrač utakmice Danko Branković je izjavio: “Teška utakmica, kao i svaka u ovom gustom rasopredu. Bilo je problema s umorom koje smo prebrodili i najvažnije da je pobjeda tu. Sada se moramo pokušati odmoriti koliko možemo i spremiti se za utakmicu protiv Krke u petak.”