Hrvatska
Gledajte U17 reprezentaciju uživo: Protiv jakih Francuza izbjeći superjake Amerikance

Gledajte U17 reprezentaciju uživo: Protiv jakih Francuza izbjeći superjake Amerikance

Svjetsko prvenstvo u Argentini.

U 17 reprezentacija Hrvatske večeras se sastaje sa iznimno talentiranom i jakom izabranom vrstom Francuske u 3. kolu Svjetskog prvenstva u Argentini. Obje momčadi imaju pobjede protiv Filipina i domaćina Argentine te će u izravnom susretu odlučivati o prvom mjestu u skupini D. 

- Oni su fizički puno jača reprezentacija od nas i vrlo su agresivni. Ukoliko uspijemo iskontrolirati skok i smanjimo izgubljene lopte otvaraju nam se šanse u ovoj utakmici. Najvažnije da smo dobili prve dvije utakmice koje će nam puno značiti u nastavku prvesntva”, kazuje Lovro Gnjidić koji je Argetincima za 18 minuta zabio 14 poena. 

U osminu finala idu sve reprezentacije, no sigurno je da prva dva mjesta donose lakše protivnike prve fate eliminacija. 

Hrvatska igra u skupini D i križa se sa skupinom C u kojoj je Kanada sigurno prva, a Novi Zeland četvrti. 

Već sada se zna da nam pobjeda protiv Francuza za protivnika donosi Novi Zeland, a čporaz poraženog iz susreta Crna Gora-Egipat. Prođe li Hrvatska tu prepreku kao drugoplasirana u skupini bi u četvrtfinalu (ne bude li seznacionalnih iznenađenja) išla na SAD. Zato je večerašnja utakmica važna jer u pozitivnom raspletu Hrvatskoj u četvrtfinalu donosi relativno lakše protivnike (Srbija, Australija, Turska ili Portoriko). 

Utakmicu Hrvatska-Francuska možete pratiti uživo putem Live streaminga.