Hrvatska
Regija
Golemac stiže pod Toranj, Cibona želi treću pobjedu u nizu

Golemac stiže pod Toranj, Cibona želi treću pobjedu u nizu

ABA liga.

U 9. kolu ABA lige Ciboni u nedjelju u goste stiže slovenska Koper Primorska koju vodi Jurica Golemac.

Cibosi će nakon dvije pobjede zaredom u ABA ligi protiv Krke i Mege Bemax pokušati doći i do treće u nizu, ukupno četvrte u regionalnoj ligi u ovoj sezoni.

Ivan Velić, trener Cibone:

Napravit ćemo sve da pokušamo doći do treće pobjede zaredom u ABA ligi, nakon Krke i Mege da pobjedimo i Koper Primorsku. Svjesni smo da igramo sa izuzetno jakim protivnikom koji konkurira za sam vrh tablice. Dugo godina su skupa na okupu, imaju kontinuitet igrača i trenera i to se vidi na njihovoj igri. Očekuje nas težak zadatak, ali ako damo svi svoj maksimum, s timskom igrom možemo doći do pobjede. Imamo nekih problema sa ozljedama, ali nadam se da ćemo svi biti spremni za ovaj meč. Pozivam sve navijače da nas dođu podržati u Draženov dom u nedjelju u 20 sati!

Marin Rozić, kapetan Cibone:

Ekipa Primorske je sjajna, igraju odličnu košarku već par godina i velik je dio igrača zajedno s istim trenerom i to je evidentno na ovim utakmicama jer se nalaze praktički zatvorenih očiju. Imaju posloženu hijerarhiju i jako se tu dobro zna tko što radi. Čeka nas teška utakmica, spremit ćemo se dobro i nakon dvije pobjede u ABA ligi tražit ćemo i ovu treću.

Utakmica se igra u nedjelju u Draženovom domu s početkom u 20.00 sati. Blagajna se otvara 2 sata prije početka susreta. TV Prijenos je na Areni Sport 2.