Hrvatska
Gorica i Zabok u lovu na prošlosezonske rezultate

Gorica i Zabok u lovu na prošlosezonske rezultate

Autor: Z.D. Photo: KK Gorica

Subota 17 sati

Prvo kolo HT Premijer lige donosi nam u subotu s početkom u 17 sati susret Gorice i Zaboka, dvaju klubova koja su u prošloj sezoni igrali Ligu za prvaka.

‘U odnosu na prošlu sezonu, imamo dosta novih igrača i novog trenera pa je vrlo nezahvalno prognozirati domete u nadolazećoj sezoni. Novi igrači su vrlo dobri, ali treba vremena da se uigraju. Dosta je bilo promjena i u drugim klubovima, pa se s nestrpljenjem očekuju prve utakmice koje će pokazati koliko je tko pogodio u odabiru igrača. Mi u novu sezonu ulazimo oslabljeni jer su nam dva važna igrača Dino Cinac i Karlo Mikšić nažalost ozlijeđeni. Naše želje su da ponovimo prošlogodišnje rezultate i sve ćemo učiniti da u tome uspijemo. Paralelno radimo na kvalitativnom ustrojstvu svih dijelova kluba. Vrlo nam je važno podići rad s mlađim dobnim uzrastima na viši nivo za što smo napravili i određene preduvjete, angažirali smo iskusnog trenera gospodina Ivana Stanišaka koji je dugo godina s uspjehom radio u Švicarskoj. Svima želim puno zdravlja i da se na našim utakmica zabavite, a mi ćemo se truditi da vas ne razočaramo’, rekao je u najavi sezone direktor KK Gorica Senad Beganović.

KK Zabok

Za razliku od Goričana Zabočani su već odigrali dvije službene utakmice u Alpe Adria Cupu, a nakon uvodnog poraza od rumunjskog Timisoarea uslijedila je uvjerljiva pobjeda protiv slovenske Rogaške.

‘Još se kompletiramo i radimo na igri. Ove utakmice su nam jako dobro došle da vidimo gdje smo’, rekao je igrač Zaboka Jakov Stipaničev.

Složio se s njim i trener Jakša Vulić:

‘Daleko smo od prave forme, imamo problema s ozljedama. Pobjeda protiv Rogaške  nam je vratila samopouzdanje pred početak HT Premijer lige.’

Utakmicu Gorica – Zabok možete pratiti na YouTube kanalu HKS TV.