Hrvatska
Gorica pronašla trenera u stožeru reprezentacije Hrvatske

Gorica pronašla trenera u stožeru reprezentacije Hrvatske

Autor: Teo Cilar

Nakon nekoliko trenerskih imena koja su se spominjala oko klupe Gorice, konačna odluka je donesena!

Pomoćni trener reprezentacije Hrvatske Vladimir Krstić novi je trener Košarkaškog kluba Gorica potvrđeno je portalu Basketball.hr od strane predsjednika kluba Duška Radovića te novog trenera. Jedan od najboljih hrvatskih klubova koji posljednjih godina uvijek nađe mjesto među četiri najbolje hrvatske momčadi tako je riješio pitanje trenera te sada može početi slagati i završavati roster za nadolazeću sezonu.

Krstić koji je u prošloj sezoni sjedio na klupi Alkara iz Sinja sada seli u Goricu gdje će pokušati nastaviti niz i više nego dobrih rezultata ovog kluba. Nakon što je nekoliko sezona proveo na klupi Vrijednosnica iz Osijeka uslijedio je angažman na klupi zagrebačkog Furnira, a prošlu je sezonu odradio kod gore spomenutog Alkara. 

Vladimira Krstića svi se sjećamo kao izrazito srčanog i borbenog organizatora igre koji krenuo iz Olimpije Osijek, a između ostalog nosio je dres svih najboljih hrvatskih klubova Cibone, Zadra, Splita, Zagreba i Cedevite. Imao je i zapaženu inozemnu karijeru gdje je branio boje Lyetuvos Rytasa, Bayreutha, Anwila, Pau Ortheza, Varesea, Menorce, Kijeva te grčkih Larrise i Aigalea.