Hrvatska
Regija
Gorici bez borbe pobjeda protiv Rabotničkog, slijedi Lovćen

Gorici bez borbe pobjeda protiv Rabotničkog, slijedi Lovćen

Autor: Branko Tabak Photo: ABA League/Dragana Stjepanović

Balon u Banja Luci.

Utakmica 6. kola ABA Lige 2 između Gorice i Rabotničkog koja se trebala odigrati danas s početkom u 13 sti je otkazana te registrirana 20-0 za hrvatski klub.

“Nastavno na odluku epidemiologa, KK Rabotnički nije u mogućnosti priključiti se 2. turniru koji se odigrava u Banja Luci. Kao što je bio slučaj 5. kola, njihove utakmice 6. i 7. kola će također biti registrirane službenim rezultatom 0-20 u korist protivnika.”

Gorica je tako nakon što je bez borbe izgubila prve četiri utakmice, a u petoj protiv Studentskog centra bila kratka za jednu loptu, bez borbe stigla i do prve pobjede.

Tako je momčad Josipa Sesara dobila dan više za pripremu utakmice protiv Lovćena koja je na rasporedu u subotu 23. siječnja s početkom u 21 sat.

- To je jedna dobra ekipa s dosta talenta i dosta radna ekipa tako da nam sigurno neće biti lako. Imaju širok roster, čak imaju i jednog igrača koji je prije nekoliko sezona igrao za Goricu, riječ je o Mašanu Vrbici. Dakle, momčad je to koja ima talentiranih i iskusnih igrača, međutim to nisu igrači razine Mornara ili razine Podgorice, ali u svakom slučaju očekujem jednu zanimljivu utakmicu kao i sve koje su bile do sada” – istaknuo je  Sesar.