Hrvatska
Gostovanje kod Škrljeva: Furnir želi pobjedu

Gostovanje kod Škrljeva: Furnir želi pobjedu

HT Premijer liga.

Košarkaši Furnira u subotu od 18 sati gostuju kod Adria Oil Škrljeva u 29.kolu HT Premijer lige. Nakon dvije posljednje neizvjesne utakmice gdje je upisan poraz na Baldekinu i pobjeda protiv Zaboka u Dubravi s puno više optimizma Lavovi odlaze na ovo gostovanje koje je jedno od težih u ligi.

- Gostovanje kod Adria Oil Škrljeva u subotu nam mora biti još jedan pokazatelj dobre forme u koju smo ušli utakmicom u Šibeniku koju smo nažalost izgubili i protiv Zaboka gdje smo pokazali puno bolju obranu nego u prošlim utakmicama. Nadamo se da ćemo i u ovoj utakmici pokazati taj nivo obrane pa čak i nešto bolje. Znamo ih dobro jer smo nedavno igrali u Dubravi kada smo bili bolja momčad tri četvrtine, a onda smo u završnici pali što su oni iskoristili. Idemo odigrati utakmicu na maksimumu naših mogućnosti i ukoliko se budemo držali dogovora iz svlačionice imamo šansu i dobiti utakmicu  - kaže trener Jeronimo Šarin koji s respektom govori o kvalitetama subotnjeg domaćina

 -Škrljevo igra organiziranu košarku kako u napadu tako i u obrani. Dobro su utrenirana momčad i prednost im je ta agresivna obrana koju preferiraju pogotovo na domaćem parketu. Iz tog presinga suparničke momčadi gube puno lopti i moramo biti spremni na njihov presing. Njihov centar Robertson je prevaga u ovoj ligi koji stvara probleme i boljim centrima nego što mi imamo i tu moramo puno više timski raditi.