Time-out
Grad košarke poziva: Učlani se, postani dio KK Zadar i ostvari popust na pretplatu

Grad košarke poziva: Učlani se, postani dio KK Zadar i ostvari popust na pretplatu

Autor: Branko Tabak Photo: KK Zadar

'Navijač je ono najvrijednije što KK Zadar ima'

Udruga Grad košarke oglasila se neposredno nakon završnice HT Premijer lige u kojoj je KK Zadar osvojio naslov prvaka Hrvastke.

[10 % POPUSTA NA PRETPLATE ZA NOVU SEZONU]

'Članstvom u "Gradu košarke" postajete dio Kluba. Onoga trena kada godišnje pretplate izađu u prodaju, kao benefit za vjernost time ćete dobiti 10% popusta na pretplate za sezonu 2023./2024.

Proteklih su dana rast članstva i majice Grada košarke i one kojima smo se prisjetili 20 godina Goodyeara obojale dvoranu u bilo i ispričali priču o plavo-biloj zajednici koja raste iz dana u dan. Djela, ne riječi. Konkretna pomoć Klubu. Ruka kada je najpotrebnije.

Sve to donosi svaki član u ovoj godini, a popust na sezonske i polusezonske karte najmanji je korak koji u ovoj suradnji možemo napraviti.

Do sada je u 2023. godini Klubu od strane Grada košarke uplaćeno 8.500 eura, dok je u proteklih nekoliko mjeseci prikupljeno oko 5.000 eura te će uskoro, nadamo se i s vašim članstvom biti uplaćena dodatna sredstva, a koja će se iskoristiti namjenski za nove projekte unutar Kluba.


Ovakva novčana pomoć je u određenim trenutcima sezone bila od životne važnosti. Nemojmo je zanemariti jer vidjeli smo u finalu prvenstva Hrvatske da je upravo navijač ono najvrijednije što ovaj Klub ima.

Hvala vam i nastavljamo dalje zajedno.

Učlani se. Postani dio Kluba'.poručili su iz udruge Grad košarke.