Hrvatska
Gradski derbi Cedevite Junior i Dubrave

Gradski derbi Cedevite Junior i Dubrave

Autor: BB.hr/Cedevita Junior Photo: KK Cedevita junior

Subota, 20 sati

Cedevita Junior u subotu u 20 sati, u ŠSD Boško Božić Pepsi u sklopu 6. kola FAVBET Premijer lige, dočekuje Dubravu

Nakon prvih pet utakmica u domaćem prvenstvu, Dubrava ima omjer 2-3 dok Cedevita Junior ima 3 pobjede i 2 poraza. U prošlom kolu Dubrava je na domaćem terenu poražena od ABAligaša Splita dok je momčad Damira Mulaomerovića u srijedu u zaostaloj utakmici 3. kola uvjerljivo slavila protiv Šibenke. 

Na poluvremenu susreta održat će se nagradna igra kada će dva sretna navijača igrati košarkaški križić-kružić za dres Cedevite Junior. 

Susret je zakazan za sutra, 28. listopada s početkom u 20 sati, a prijenos utakmice bit će na Sportskoj televiziji. 

“Čeka nas teška utakmica protiv Dubrave, imamo malo vremena za rekuperaciju nakon utakmice protiv Šibenke. Imamo male probleme s ozlijeđenim igračima ali mi ćemo se spremiti najbolje što možemo kako bismo odigrali jednu dobru utakmicu. Čeka nas respektabilan i uvijek neugodan protivnik”, rekao je trener Damir Mulaomerović uoči susreta protiv Dubrave.

“Dolazi nam Dubrava sutra, to je jedna dobra ekipa koja svima može dati dosta problema. Imali smo vrlo malo vremena kako bismo se pripremili za ovu utakmicu jer smo igrali protiv Šibenke u srijedu, ali ćemo sigurno dati sve od sebe u subotu. Moramo igrati s visokom energijom, držati se dogovora iz svlačionice i kao tim se staviti u poziciju za što bolji rezultat”, istaknuo je Renato Serdarušić.