Hrvatska
Grgurević uoči Cibone: Vjerujem da seriju možemo vratiti na Gripe

Grgurević uoči Cibone: Vjerujem da seriju možemo vratiti na Gripe

Mi smo jedna od četiri ekipe, koje se bore za naslov i tako ćemo se ponašati u Zagrebu

Stigla je i utakmica iza koje nema popravnog, Split u subotu od 17.45 sati gostuje kod Cibone u trećem dvoboju poluzavršnice HT Premijer lige. Trener Ante Grgurević svjestan je trenutka njegove momčadi.

- Gubimo 2:0, šanse još postoje dokle god se igra. Momčad ima vjeru u sebe, ali to treba vidjeti na terenu. Razgovarali smo, razgovarat ćemo opet. Nadamo se da seriju možemo vratiti u Split, vjerujemo u to. Svjesni smo da nije lako. U obje utakmice nedostajao nam je trenutak odvajanja, nikome od mojih igrača ništa ne zamjeram, već su pokazali da imaju kvalitetu. Izgovore nećemo tražiti, na terenu treba 40 minuta teškog rada i sve učiniti za pobjedu - kazao je Grgurević.

Posljednjih dana bilo je dosta razgovora u svlačionici, Grgurević želi svoje igrači podići na svim nivoima. 

- Igračima uvijek kažem što mislim i osjećam, a ne ono što bi htjeli čuti. Možda bi u tom trenutku to bilo bolje, ali to je kratkoročno. Uspostavili smo odnos poštovanja i da mi vjeruju u ono što im kažem. Ponosan sam što ih vodim, pokazali su u ovom periodu karakter i da se znaju boriti. Nisam od osoba koje nakon jedne utakmice upadaju u euforiju ili padaju u žalost. Stojim iza ovih igrača i opet bih ih izabrao. Plakanja nema, mi smo jedna od četiri ekipe, koje se bore za naslov i tako ćemo se ponašati u Zagrebu - zaključio je Grgurević.