Hrvatska
Grgurević: Visoka pobjeda u prvoj utakmici nije nas uljuljala

Grgurević: Visoka pobjeda u prvoj utakmici nije nas uljuljala

Dvokorak Splita ili majstorica?

Splitski dan u Velikoj Gorici, nogometno-košarkaški dvoboj na rasporedu je u subotnje poslijepodne, Hajduk protiv Gorice, pa onda "Žuti" u drugoj utakmici četvrtzavršnice HT Premijer lige (17.30, HTV).

- Znamo da nas čeka teška utakmica, Gorica igra na svom parketu, ali moramo biti spremi na sve. Visoka pobjeda u prvoj utakmici nije nas uljuljala, ali puno je lakše ući u drugu utakmicu kada vodiš 1:0. Očekujem da će se Gorici vratiti neki igrači, koji su nedostajali u prvoj utakmici, no mi moramo biti koncentrirani na svoj dio posla - kazao je Splitov trener Ante Grgurević.

U momčadi, kao i uvijek, vlada odlično raspoloženje, osmijeh se nastanio u "žutoj" svlačionici. Pavle Marčinković, koji igra možda i najbolju sezonu u karijeri, maksimalno je oprezan, ali i uvjeren da će suigrači i on dati svoj maksimum.

- Bez obzira na naše vodstvo od 1:0 opuštanja ne smije biti. Vjerujte, i neće. Idemo od prve minute u punom ritmu. Maksimalno respektiramo Goricu, dali su nam ove sezone dosta razloga za to, ali vjerujemo u sebe - rekao je Marčinković.