Hrvatska
HEP 3X3 Basketball Tour: Gazde Osijeka su Lege

HEP 3X3 Basketball Tour: Gazde Osijeka su Lege

Autor: Basketball.hr

HEP 3X3 Basketball Tour 2017 je nastavio svoj slavonski niz..

U sjajnim i sportski raspoloženim košarkaškim centrima Slavonskom Brodu i Osijeku, turniri su trajali do kasno u noć, a gledatelji su mogli uživati u nizu zanimljivih i kvalitetnih utakmica svih dobnih kategorija. Uz natjecateljski dio, igrači i posjetitelji su se odlično zabavljali uz pregršt nagradnih igara Ožujskog piva. 

U seniorskoj konkurenciji se ukupno u oba grada natjecalo 30-tak ekipa iz regije. Konačnu pobjedu turnira u Osijeku u muškoj seniorskoj konkurenciji je ostvarila simpatična ekipa „Lege “. Oni su u finalnoj utakmici svladali ekipu „Labamba“ u vrlo neizvjesnoj utakmici do samog kraja. Do rezultata 22:20 došlo se u produžetku, uz veliku podršku publike. Za MVP-a turnira proglašen je igrač Juraj Boras iz pobjedničke ekipe te je dobio nagradu - Smartphone tvrtke Lenovo. Nagradu mu je dodjelio Miroslav Kontrec, predsjednik “Košarkaškog saveza grada Osijek”. Za pobjedničku ekipu nastupili su Toni Kovač, Juraj Boras, Luka Šarić i Goran Vidaković.

Čestitamo pobjedničkoj ekipi na pobjedi i vrijednim nagradama sponzora Toura HEP, HRVATSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE, NIKE, LENOVO I OŽUJSKO.

MLAĐE KATEGORIJE:

Slavonski Brod

U16 ženski dio turnira obilježila je ekipa „HUGIN POGON“, koja je bez poraza nadmoćno osvojila ženski dio natjecanja.

U16 muški turnir osvojila je ekipa „TRICA“, te su neporaženi sa ukupno četiri pobjede uvjerljivo prošetali kroz utakmice u godištu.

U18 muški turnir osvojili su dečki ekipe “LIM PROFIL” koji su u finalu pobjedili ekipu “3x3 HYPE”.

Pakete sportske opreme NIKE pobjedničkim ekipama je dodjelio Miroslav Vagner, tajnik “Košarkaškog saveza Brodsko-posavske županije”.

Osijek

U10 muški dio turnira osvojila je ekipa “NBA” koja je u finalu pobjedila ekipu “CLASH ROYAL”

U18 muški dio turnira bez poraza je osvojila ekipa “3x3 HYPE”.

Ukupno je u oba grada sudjelovalo 60-tak ekipa svih kategorija iz regije.

Slavonska turneja završava danas u Belišću. Nakon kraće pauze, naš HEP 3X3 BASKETBALL TOUR 2017. seli u Dalmaciju.

Prijavnice za daljnji tijek natjecanja možete naći na stranicama HKS-a.