Europa i Svijet
Hezonja marljivo trenira u New Yorku

Hezonja marljivo trenira u New Yorku

Autor: Teo Cilar

Za našeg košarkaša još uvijek nema odmora.

Mario Hezonja još uvijek ne uživa u čarima našeg predivnog Jadrana. Nakon što je potpisao ugovor na godinu dana s New York Knicksima, Hezonja je boravio u Las Vegasu gdje je pratio svoju novu momčad na NBA ljetnoj ligi uz trenera Davida Fizdalea, a uz to marljivo i naporno trenira i radi na sebi kako bi u novu sezonu ušao što spremniji.

Nakon što je u prošloj sezoni u Orlandu, koja nije počela najbolje za njega, svima pokazao da ima kvalitetu za NBA ligu i odličnim igrama svojim kritičarima zatvorio usta, to mu je donijelo ugovor s Knicksima. Naš "Super" Mario tako će u novoj sezoni svojim potezima oduševljavati navijače u legendarnom Madison Square Gardenu u kojem je prošle sezone Knicksima ubacio 19 poena uz 6 skokova. 

Ono što posebno zanima sve ljubitelje košarke u Hrvatskoj su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019. koje se nastavljaju 14. rujna. Hrvatska će na taj datum ugostiti Litvu u prvom kolu drugog dijela kvalifikacija, a tri dana kasnije gostujemo u Poljskoj, nadamo se s Hezonjom u sastavu!