Hrvatska
HKS I HOO pomažu sportaše s područja pogođenog potresom

HKS I HOO pomažu sportaše s područja pogođenog potresom

Sportsko srce velike sportske obitelji.

Izazovna su  vremena, kako smo nazivali situaciju u 2020. godini, nedavno i naglo postala još izazovnija. U samo jednom trenutku ljudi su ostali bez svojih najdražih, bez topline vlastitog doma, s podrhtavanjima tla koja ne pomažu u stjecanju povjerenja u sigurnije sutra.

Ipak, Hrvatska je još jednom pokazala veliko srce i pomoć pristiže iz svakog kutka Lijepe naše, ruka se pruža sa svih strana.

Hrvatski košarkaški savez će, u koordinaciji s Hrvatskim olimpijskim odborom koji je u dogovoru sa Zajednicom sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije pružiti financijsku i svaku drugu potrebnu pomoć sportašima i sportskim udrugama stradalima u ovoj nevjerojatnoj katastrofi.

Sve detalje objavit ćemo čim nam budu dostupni s obzirom da Zajednica sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije treba otvoriti poseban žiro-račun za ovu svrhu u cilju potpuno transparentnog uvida u korištenje sredstava, a cijela akcija će se koordinirati i sa Stožerom civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Velika sportska obitelj ima veliko sportsko srce i nadamo se svojim doprinosom na najbolji mogući način pomoći onima koji su potresom najteže pogođeni.