Hrvatska
HKS ima novog sponzora

HKS ima novog sponzora

Autor: HKS

Dobra vijest.

Novi sponzor Hrvatskog košarkaškog saveza je Triglav osiguranje, a partnerstvo će trajati najmanje četiri godine, od 2019. do 2022. godine.

''Izuzetno mi je zadovoljstvo što mogu najaviti početak, nadam se, duge i uspješne suradnje s našim novim partnerom Triglav osiguranjem koji je prepoznao košarku kao brand u koji je vrijedno ulagati. Triglav Osiguranje je tvrtka koja brine o sigurnoj budućnosti i kao takva je odličan saveznik Hrvatskom košarkaškom savezu u izvršenju zacrtanih planova u budućnosti, poglavito kao nositelj naziva Pokrovitelj muške košarkaške reprezentacije. Tu je još i podrška ljetnom košarkaškom kampu za djecu te 3x3 košarkaškim turnirima. Stoga, pogleda uprtih prema naprijed, krećemo u nove zajedničke pobjede'', izjavio je Stojko Vranković, predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza pri potpisivanju ugovora na Danu za medije uoči početka Završnog turnira „Krešimir Ćosić“ u Splitu.

 Uspjesi hrvatske košarke te niz svjetski poznatih i priznatih igrača jedan je od najjačih hrvatskih brandova uopće. Obzirom na rezultate mlađih kategorija, a posebice U16 i U20 gdje imamo europske prvake i viceprvake ne sumnjam da ćemo igrati važnu ulogu na svjetskoj pozornici u srednjoročnom periodu. Grupa Triglav, kao regionalni lider u osiguranju također sudjeluje u području promicanja sporta i zdravog života kao garancije zdravlja djelujući društveno odgovorno. Stoga smo se odlučili podržati Hrvatski košarkaški savez kroz četverogodišnje partnerstvo vjerujući da ćemo kroz naše ambasadore košarke ojačati naš „brand“ koji je prisutan 52 godine na teritoriju Republike Hrvatske. Smatram da je ovo veliki trenutak za sve nas te se iskreno radujem budućoj suradnji ne sumnjajući da će ona obostrano biti uspješna i plodonosna.“ rekao je Marin Matijaca, predsjednik Uprave Triglav osiguranja Zagreb.