Hrvatska
Hoće li Zadrani u ponedjeljak ponovno napuniti Jazine?

Hoće li Zadrani u ponedjeljak ponovno napuniti Jazine?

Autor: Branko Tabak

Počela prodaja ulaznica za gradski derbi u zadarskom hramu košarke.

Od danas su u prodaji ulaznice za susret 5. kola HT Premijer lige između KK Jazine Arbanasi i KK Zadar. Gradski derbi igra se u zadarskom hramu košarke, dvorani Jazine, u ponedjeljak 6. studenoga s početkom u 18 sati. Iako su obje momčadi u krizi rezultata (Jazine su bez pobjede u domaćem prvenstvu, Zadar na dnu ABA poretka) očekuje se da će dvorana biti puna.

Glavni razlog treba tražiti u činjenici da su Zadrani emotivno snažno vezani uz ovu dvoranu i da su od otvaranje dvorane Krešimira Ćosića (2008. godine) rijetke prilike kada u njoj mogu gledati košarkaše Zadra.

Domaćini utakmice iz KK Jazine odlučili su s prodajom ulaznica krenuti danas. Ulaznice se po cijeni od 30 kuna mogu nabaviti na Narodnom trgu od 10 do 12 sati. Nadamo se da kiša koja je Zadranima poželjela dobro jutro neće pokvariti plan organizatora.

Ako se to i dogodi, sve se da nadoknaditi u subotu na istom mjestu u istom vremenskom intervalu. Subota je dan koju većina Zadrana koriste za šetnju centrom grada i ćakulu uz kavu. Sigurni smo za mnogim stolovima tema će biti susret Jazina i Zadra, ali i komentari na utakmicu Zadra i Igokee, koja se večeras od 20 sati igra u dvorni Krešimira Ćosića.