Hrvatska
Regija
Hrvatice uvjerljive protiv Crne Gore

Hrvatice uvjerljive protiv Crne Gore

Autor: HKS hks

Pripreme za Eurobasket.

Hrvatska ženska košarkaška reprezentacija u sklopu priprema za Eurobasket odigrala je prvu pripremnu utakmicu u Poreču protiv reprezentacije Crne Gore i upisala visoku pobjedu 87:43.

Nakon izjednačenog početka naše cure vrlo brzo pokazuju da su jača ekipa i kvalitetnom obranom rade razliku te odlaze na 20 koševa viška, praktički rješavaju pitanje pobjednika već do kraja poluvremena.

U našim redovima sve cure su dobile šansu i izbornik Stipe Bralić je mogao isprobati razne taktiče zamisli. Poslije utakmice rekao je:

“Evo nakon 12 dana odigrali smo prvu prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Crne Gore. U većem dijelu utakmice to je izgledalo jako dobro, pogotovo obrambeno. Svih 15 igračica koje su na pripremama su dobile svoju priliku da pokažu što mogu. Obrana je bila dosta dobra, čak smo i u napadu imali dobrih segmenata igre, dobrih šuteva, dodavanja, ali se vidi da tu treba još uigranosti što je sasvim jasno jer smo još na početku. Trkom, snagom, obranom smo se u ovoj utakmici nametnuli ekipi Crne Gore i zasluženo pobijedili.”

KOMPLETNA STATISTIKA

” Mislim da nam je utakmica pokazala na kojim stvarima moramo raditi, a s kojima možemo biti zadovoljni. Napadački smo bile raspoložene i tu nije bilo problema, ali bez obzira na mali broj primljenih poena, moramo još bolje zatvarati skok i zagrađivati u obrani.” rekla je poslije utakmice Iva Slonjšak.

Hrvatska i Crna Gora snage će odmjeriti i u utorak.