Hrvatska
Hrvoje Vlašić: Opušteni Furnir može biti zamka

Hrvoje Vlašić: Opušteni Furnir može biti zamka

Dubravaši od 18 sati gostuju u Jazinama.

Košarkaši Sonik Puntamike večeras na domaćem parketu u susretu 15. kola HT Premijer lige dočekuju Furnir. Igrači Hrvoja Vlašića već su jednom ove sezone svladali momke iz Dubrave, no Zagrepčani su u međuvremenu napravili temeljitu rekonstrukciju igračkog kadra te će za nastavak pozitivnog niza i šestu uzastopnu pobjedu koja bi stavila „točku na i“ rezultatski uspješne jeseni biti potreban maksimalan angažman u svih 40 minuta.

– Od našeg posljednjeg susreta otišli su im Brzoja i Buovac, Branković vratio u Cibonu, dok su s druge strane iz Bosca doveli Makura Puoua. Okosnicu momčadi i dalje čine Pandurić i Smolić, no s obzirom na sve rošade koje su napravili u zadnjim danima moram reći da su nam na neki način nepoznanica jer su promijenili hijerarhiju u igri. Očekujem da će u Jazine doći opušteni i bez velikog pritiska, što je uvijek zamka, no smatram da smo se dobro pripremili i učinit ćemo sve da dođemo do novih bodova – kazao je trener Hrvoje Vlašić u najavi današnje utakmice.

Puntamičani će pobjedu tražiti sa skraćenom rotacijom u vanjskoj liniji.

– Jošić je prije nekoliko dana obnovio ozljedu Ahilove tetive i vjerojatno neću moći računati na njega, dok je ostatak igrača u dobrom ritmu i vjerujem da će preostali momci biti na raspolaganju – dodao je trener Sonika.

Utakmica se igra pred praznim tribinama u dvorani Jazine s početkom u 18 sati.