Hrvatska
HT Premijer liga: Raspored 6. kola

HT Premijer liga: Raspored 6. kola

Šibenka i Furnir na Areni.

Uoči 6. kola, tri se kluba nalaze pri vrhu ljestvice: Cibona, Sonik Puntamika i Zadar, svaki s četiri pobjede i jednim porazom. Ipak, valja uzeti u obzir da i Gorica bilježi tek jedan poraz, no zbog pozitivnih nalaza igrača na koronavirus i posljedične samoizolacije cijele momčadi i stručnog stožera prema naputku HZJZ-a, odgođena je utakmica prošlog kola sa Šibenkom, kao i predstojeća utakmica s Alkarom.

S druge strane ljestvice, po jednu pobjedu i četiri poraza imaju Alkar, Furnir, Hermes Analitica i Vrijednosnice Osijek i ti će klubovi zasigurno u sljedećim kolima pokušati podići intenzitet igre kako ne bi dovodili u pitanje status premijerligaša.

Utakmica između Šibenke i Furnira prenosit će se uživo na Areni Sport TV, a sve ostale pogledajte na HKS TV-u.

GKK ŠIBENKA – KK FURNIR

  • odigrat će se 19. listopada 2020. u Šibeniku, u Sportskoj dvorani “Baldekin”, Stjepana Radića 44, s početkom u 20:00 sati. ⇒ Arena Sport TV

KK HERMES ANALITICA – KK SPLIT

  • odigrat će se 17. listopada 2020. u Zagrebu, u Košarkaškom centru “Dražen Petrović”, Savska 30, s početkom u 15:00 sati.

KK ZABOK – KK SONIK PUNTAMIKA

  • odigrat će se 17. listopada 2020. u Zaboku, u Gradskoj sportskoj dvorani, Prilaz Janka Tomića 2, s početkom u 19:00 sati.

KK ZADAR – KK ADRIA OIL ŠKRLJEVO

  • odigrat će se 20. listopada 2020. u Zadru, u dvorani “Krešimir Ćosić”, Splitska 3, s početkom u 19:00 sati.

KK CIBONA – KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK

  • odigrat će se 19. listopada 2020. u Zagrebu, u Košarkaškom centru “Dražen Petrović”, Savska 30, s početkom u 18:00 sati.

KK GORICA – KK ALKAR – ODGOĐENO

  • Utakmica je odgođena po naputku HZJZ-a zbog pozitivnih nalaza igrača KK Gorica na COVID-19.