Hrvatska
Humanitarna priredba, Kids' Day, FMP...

Humanitarna priredba, Kids' Day, FMP...

Autor: KK Cedevita

Novosti iz KK Cedevita.

Inspire Me u suradnji s KK Cedevita, udrugom Možemo zajedno, Start-Up udrugom i portalom eCroatia organizira košarkašku utakmicu „Širi dobro“.

Utakmica je dio istoimene humanitarne akcije, a sva prikupljena sredstva bit će namijenjena izgradnji škole u Africi koju provodi Dejan Nemčić.

Glavni dio programa utakmica predviđen je za utakmicu s poznatim osobama, u kojoj će snage odmjeriti Inspire Me i zvijezde Luke Vidovića. Igrati će Luka Bulić, Hrvoje Šalković, Tomislav Jelenčić, Alen Bokšić, Stipe Sladoljev, Danko Družijanić i brojni drugi, a sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Ivane Mišerić.

Priredba započinje u 16:00 a sama utakmica oko 18:30 kada će nazočiti i prva momčad KK Cedevite a igrači će osim navijanja s posjetiteljima odmjeriti snage u NBA2K18

 U petak 29.09. od 18:00 kreće ABA ligom, Cedevita je domaćinin FMP-u u KC Dražen Petrović (Dom sportova je zauzet). 

 U subotu 30.09. u Domu košarke 11:00-12:00 Cedevita orgabizira  Kid´s day a nazočiti će svi igrači prve momčadi KK Cedevita.

Iz kluba podsjećaju kako su u prodaji su sezonske ulaznice KK Cedevita a mogu se nabaviti u Domu košarke Cedevita ili putem sustava www.eventim.hr