Hrvatska
I Dinamo i Bosco nadaju se punoj dvorani. Evo gdje možete pogledati utakmicu odluke

I Dinamo i Bosco nadaju se punoj dvorani. Evo gdje možete pogledati utakmicu odluke

Autor: HKS hks Photo: KK Dinamo

Tko će u HT Premijer ligu

U utorak, 17. svibnja s početkom u 20:00 sati igra se treća utakmica finala doigravanja Prve muške lige, konačni obračun za ulazak u HT Premijer ligu.

U prvoj je utakmici slavio Dinamo, na domaćem terenu, u KC “Dražen Petrović”. Druga se utakmica preselila na Boscov teren, u SŠD Boško Božić Pepsi, gdje je Bosco preuzeo inicijativu i odličnom obranom izjednačio. Treća se pak vraća Dinamu u domaćinstvo, a kako se igra na dvije pobjede, zagarantirana je prava borba i infarktna utakmica.


Trener Bosca, Ivan Tomas nakon izjednačenja Bosca na 1:1: Od početka smo bili dosta čvrsti, angažirani u obrani i to nas je na kraju i nagradilo. Bili smo fokusirani, bili smo koncentrirani i to nam je donijelo majstoricu. Na sljedećoj utakmici očekujem punu dvoranu i dobru utakmicu.”

Trener Dinama Marko Štirjan nakon poraza od Bosca poziva navijače na odlučujuću utakmicu: ”Čestitam Boscu na pobjedi koji je više želio pobjedu i bio agresivniji od nas. Osim uvodnih par minuta nismo energetski odgovorili kako treba uz veliki broj izgubljenih lopti i skokova Bosca u napadu. Mislim da je pošteno da posljednja utakmica odluči o putniku u HT Premijer ligu. Ovim putem pozivam sve navijače i košarkaške zaljubljenike da dođu utorak i naprave festival košarke gdje će bolji pobijediti, a ja vjerujem da smo to mi!”

KK DINAMO ZAGREB – KK BOSCO
17. svibnja 2022. u Zagrebu, u KC “Dražen Petrović”, Savska 30, u 20:00 sati