Hrvatska
I sa 35 posto manjim budžetom Škrljevo očekuje mirnu sezonu

I sa 35 posto manjim budžetom Škrljevo očekuje mirnu sezonu

Autor: Duje Jurić

KK Škrljevo i Adria Oil i dalje zajedno

U predvorju Sportske dvorane Mavrincina Čavlima danas je održana prva klupska Konferencija za novinare na početku sezone 2020/2021. Uvodnu besjedu imao je predsjednik Vice Sep koji je naglasio da klub ide dalje sa smanjenim budžetom u odnosu na prošlu godinu od 35 posto.

Zahvaljujući sredstvima Grada Bakra i novog - starog generalnog sponzora AdriaOil, pred klubom je jedna mirna sezona u koju bi klub trebao i dalje pokazati da je odlična sredina za napredovanje mladih igrača.

Potom je potpisan novi jednogodišnji sponzorski Ugovor između kluba i tvrtke Adria Oil, koji su potpisali Vice Sep i Dragan Miljenović član uprave.

Miljenović je istaknuo je da Adria Oil vraća lokalnom stanovništvu kroz sponzorstvo Košarkaškog kluba Škrljevo, jer je njihova benzinska crpka u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu često odredište stanovnika grada Bakra, ali i Grobnišćine, koji tamo toče gorivo i odlaze na druženje u ugostiteljki objekt.

Trener Damir Rajković je istaknuo da je ekipa mlada i da joj treba dati prigodu. Prosjek godina je 21 i pol. Ekipa vrijedno radi i do početka prvenstva u HT Premjer ligi očekuje ju još četiri pripremne utakmice. Raduje povratak kapetana Josipa Barnjaka na parket koji je izbivao devet mjeseci. Iako ima samo 22 godine on će biti predvodnik ekipe i ove sezone. Novopridošli igraći su se polako uklopili i mogli bi svi zajedno napraviti dobar rezultata.

Brojnim novinarima obratili su se ik apetan Barnjak te direktor kluba Alen Miculinić, koji je naglasio da klub čini sve da gledatelji budu dio budućih utakmica na Mavrincima.