Intervjui
I treći stožerni igrač produžio ugovor s Dinamom

I treći stožerni igrač produžio ugovor s Dinamom

Autor: KK Dinamo Zagreb Photo: Luka Batelić/KK Dinamo

Nisam više anonimac

S Garom je sve lakše. Tako bi se mogao sažeti zaključak u krugovima oko KK Dinamo kad je stigla vijest da će prvu momčad i iduće sezone na parketu predvoditi kapetan Hrvoje Garafolić

Jednostavno, on je više od najboljeg igrača, lider je u svlačionici, pozitivno je uvijek nastrojen prema svima i daje klubu posebnu notu. Koliko je velik kao osoba pokazao je nedavno i prilog u Dnevniku Nove TV gdje se najbolje dočaralo što Gara radi.

Nakon potpisivanja produžetka ugovora Gara je dao intervju za klupske stranice.

“Sretan sam da sam još jednu sezonu tu. Idemo dalje, napravili smo veliki posao prošle sezone. Super je da većina ekipe ostaje na okupu, mislim da imamo odličnu kemiju i veselim se da krećemo po nove pobjede”, prvi je dojam nakon potpisivanja ugovora.

Malo smo se dotakli prošle sezone, prve među najboljim klubovima u Hrvatskoj. Na kraju je rezime četvrtfinale doigravanja u kojem je Dinamo pobijedio nove prvake Hrvatske, ali i polufinale Kupa Krešimira Ćosića.

“Najljepši trenutak su vjerojatno pobjede protiv Cibone i Zadra, dva ABAligaša. Ta protiv Zadra je najsvježija i praćena je mojom dobrom partijom, pa se to posebno urezalo kao emocija. Ukupno gledajući, mislim da smo odradili odličnu sezonu i da smo postavili neke dobre temelje u premijerligaškom društvu i sad je zadatak na nama da napravimo još bolji rezultat što neće biti lako”, gleda Gara prema naprijed koji je u klubu sada već nekoliko godina.

Koliko je bilo ludo pomisliti kada je dolazio u redove Dinama da će klub narasti do ovoga što je danas?

“Nadao sam se, ali ovo sve je premašilo moja očekivanja i sve to ide stvarno u jednom super smjeru. Nadam se da će to ići ovome kaj se događalo zadnjih dana na futsalu.”

Nedavno je priznao kako ga sve više prepoznaju košarkaški stručnjaci, no ono što je važnije jest, koliko ga prepoznaju navijači?

“Definitivno više ljudi me prepoznaje, nisi više anonimac, i to je lijepo. Naravno da to godi, ali i znači da smo na nekom dobrom putu. Baš je gušt biti dio ove priče”, na kraju će kapetan Dinama.