Regija
Igokea produžila ugovore sa srbijanskim dvojcem

Igokea produžila ugovore sa srbijanskim dvojcem

Autor: Paulo Sarić

Petoplasirani sastav regionalne lige napravio je prve korake u sastavljanju momčadi za iduću sezonu.

Aktualni bosanskohercegovački šampion Igokea tijekom današnjeg je dana produžio ugovore s dvojicom igrača – Đorđom Miloševićem i Danilom Šibalićem. Mlađem iz dueta, 24-godišnjem Miloševiću ovo će biti četvrta sezone u redovima momčadi iz Aleksandrovca. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije u redove Igokee je došao iz Vršca, a prošle je sezone u prosjeku ubacivao 7.1 koš, uz 5.4 skoka i 2.3 asistencije po susretu. Iskusnijem Šibaliću, 29-godišnjem visokom igraču, naredna će sezona biti treća u redovima jedinog bosanskog predstavnika u regionalnoj ligi.

Šibalić je karijeru započeo u Vojvodini, a osim u još nekolicini srbijanskih klubova igrao je i u austrijskom St. Poltenu i švedskoj Luleaji. Najbolju sezonu u karijeri je imao prije dvije godine kada je u prvom dijelu srbijanske prve lige zabijao 18 koševa u prosjeku, uz nešto više od četiri skoka. Prošlu je sezonu završio s identičnim napadačkim učinkom kao i Milošević, zabijajući 7.1 koš, pritom hvatavši 3.6 skokova po utakmici.

Ovim je potezom Igokea učvrstila domaću osnovnicu ekipe na koju će, kao i svake godine, dodavati nekoliko većinom stranih igrača koji donose dodanu vrijednost.