Hrvatska
Igrači i trener Škrljeva osjetit će loše rezultate na plaći

Igrači i trener Škrljeva osjetit će loše rezultate na plaći

Autor: Duje Jurić

Protiv Šibenika počinju 'kvalifikacije za ostanak u ligi', a nema Barnjaka, Batura i Robertsona.

Rezultatski „debakl“ u srazu sa prvoligašem Pulom 1981 u Kupu Krešimira Ćosića, bez obzira na sve frustracije morao je biti čim prije zaboravljen, jer pred košarkašima Adria Oil Škrljeva je večerašnja prvenstvena utakmica protiv Šibenke. Na Mavrince stiže stari sportski rival sa kojim se u prvom dijelu na Baldekinu dobro odigralo i izgubilo, ali za razliku od nekih drugih utakmica nije doživjela rezultatska katastrofa.

Ekipa je dobila „posljednju opomenu“ od strane predsjednika kluba Vice Sepa, koji im je na jučerašnjem treningu priopćio da Uprava kluba neće više tolerirati slabe igre i gotovo katastrofalan pristup utakmici, kao što se dogodilo u Puli. Cijela ekipa na čelu sa trenerom Damirom Rajkovićem, koji je i sam preuzeo dio odgovornosti za slabe igre, osjetiti će loše rezultate već na idućoj plaći.

No, okrenimo se susretu sa Šibenkom. Zeleni večeras imaju imperativ pobjede, bez obzira na izostanak, već otprije kapetana Barnjaka, Batura, koji se povrijedio već u petoj minuti utakmice u Puli i Robertsona. Ostatak ekipe predvođeni kapetanom Antoniom Bobanom, ali i „mladim lavovima“ Lukom Vucićem i Dorianom Benkovićem smatra da se i njih nešto pita, a uostalom igra se na domaćem terenu. Jasno je svima da je i Šibenka u rezultatskim  problemima, nakon što su najavili „sjajnu“ jesen, koja nije ostvarena. I gosti će htjeti pobjedu, kako bi popravili loše rezultate u posljednje vrijeme. No, parket će pokazati sve.

Uprava je pozvala navijače da dođu na utakmicu, jer od večeras za Adria Oil Škrljevo započinju kvalifikacije za ostanak u kojima ih u tri iduće utakmice čekaju ekipe sa kojima se može igrati: Šibenik, Hermes Analitika i Sonik Puntamika.

Utakmica Adria Oil Škrljevo – Šibenka igra se od 19 sati u Dvorani Mavrinci, a na utakmici bi se mogle pojaviti i maškare, jer je sinoć u Rijeci započeo 39. Riječki karneval.