Hrvatska
Regija
Ilija Đoković je noć prije utakmice s Megom bio na hitnom kirurškom prijemu

Ilija Đoković je noć prije utakmice s Megom bio na hitnom kirurškom prijemu

Priča u prvom licu množine (mi = KK Split).

Ilija Đoković koji cijelu sezonu muku muči s ozljedama odigrao je odličnu utakmicu u pobjedi Splita nad Mega Soccerbetom, postigao 11 poena, imao 3 asistencije za 22 minute u igri. 

A točno 24 sata prije utakmice Ilija je bio na hitnom kirurškom prijemu na Firulama sa sumnjom na lom prsta. Na posljednjem treningu, u jednom trenutku čulo se "krc", lopta ga je pogodila u ruku.

- Gotovo je, puknuo je prst. Pa, što sam ja nekome skrivio - viknuo je Ilija. Hitro je reagirao vrsni fizioterapeut Zoran Brzulja, izvukao prst, ali bol je i dalje bila prisutna.

- Izvukao sam koliko sam mogao, ali moramo na hitni kirurški - kazao je Brzulja. Sjeli smo u automobil, Ilija onako u dresu, prst natečen, potpuno u nekoj drugoj dimenziji. Gledam Iliju u retrovizoru, potonuo, miješaju se suze i ljutnja, lice u nevjerici, pogled očajnika. A na hitnoj nevjerojatna gužva. Prema prvoj procjeni bilo je to za najmanje tri sata čekanja.

- Ajde ti, zvat ćemo te kad bude gotovo - reče Brzulja. No, nakon minute stigao je opet Brzuljin poziv, "vraćaj se".

Povratak natrag na Firule, a na vratima hitnog kirurškog nasmijani "Brzi" i još nasmijaniji Ilija.

- U čekaonici mi je još jednom potegnuo prst, namjestio ga je. Igram protiv Mege - skakao je Ilija od sreće i stiskao ruku.

- A jesam, malo žešće sam ga potegnuo. Ne pitaj ništa, važno je da smo riješili - objašnjavao je Brzulja neobjašnjivo. 

Dalje sve znate, Ilija je bio jedan od ključnih igrača u pobjedi "Žutih". Ovu sličicu iz života našeg kluba odlučili smo podijeliti s vama kako biste spoznali da iza kulisa uvijek ima nekih događaja, drama, sretnih i loših trenutaka i da nije uvijek sve samo onih 40 minuta na parketu i suha procjena "dobar - loš". Ako ne vjerujete, pitajte Iliju Đokovića...