Hrvatska
Imam sav respekt prema Sonik Puntamici i treneru Vlašiću

Imam sav respekt prema Sonik Puntamici i treneru Vlašiću

Cibona gostuje u Jazinama.

U 19. kolu HT Premijer lige Cibona će put Zadra gdje je u kultnim Jazinama u četvrtak u 18.00 sati čeka ogled sa Sonik Puntamikom.

Sonik Puntamika je iznenađenje domaćeg prvenstva ove sezone i trenutno drži 4. mjesto na tablici, a na svom je parketu uspijevala doći do pobjeda nad Zadrom i Splitom. U prvom dijelu prvenstva Cibona je protiv Puntamičana bez problema obranila domaći teren (108-77).

Ivan Velić:

Idemo u goste Sonik Puntamici koja je spoj mladosti i iskustva. Igraju jako dobro ovu sezonu i odlično su vođeni trenerom Vlašićem. Imamo sav respekt prema njima. Svoju snagu na domaćem terenu su pokazali sa Zadrom i Splitom kad su lagano dobili te abaligaše. Bit će teška utakmica. Kad dolazi Cibona dodatno su motivirani , a na nama je da budemo koncentrirani i fokusirani svih 40 minuta kako bismo došli do pobjede.

Za mladog Gnjidića pobjeda ne dolazi u pitanje…

Lovro Gnjidić:

Očekujem pobjedu. Sonik je dobra ekipa, pogotovo na domaćem parketu gdje su iznenadili Zadar i Split tako da ih ne smijemo podcijeniti. Veseli me igrati protiv Rašića. Pratim ga i igra fanatastično. Zbog ozljede nije igrao protiv nas u prvom krugu pa sam siguran da će biti dodatno motiviran.

Prijenos utakmice će biti na Areni Sport 1.