Time-out
Ispred rodilišta dočekali rođenje kćeri vođe navijača pa se vratili na tribine navijati za Zabok

Ispred rodilišta dočekali rođenje kćeri vođe navijača pa se vratili na tribine navijati za Zabok

Autor: Zagorje.com Photo: Zagorje.com

Svi su se čudili zašto ih nema na tribinama.

Navijačka skupina Košarkaškog kluba Zabok jučer je propustila prvo poluvrijeme zbog zanimljivog razloga, piše portal Zagorje.com. 

Mnogi su se na prvenstvenoj utakmici HT premijer lige između Košarkaškog kluba Zaboka i Košarkaškog kluba Alkara začudili što na tribinama nema navijačke skupine Erotic Front Zabok. U gledalištu su se mogli čuti komenatri kako je neobična tišina, no malo je tko znao pravi razlog zašto ih nema. Naime, njihov vođa Matija Šimunić postao je tata malene Elene, a složni su navijači, ujedno i jako dobri prijatelji, s njime čekali ispred vrata rodilišta. Kada se malena rodila, navijači su se vratili na svoje staro mjesto i od drugog poluvremena žustro navijali za svoj klub.

 – Mi smo prijatelji i bilo je logično da budemo uz Matiju u takvom trenutku. Čekali smo skoro četiri sata i nije nam bilo nimalo teško. Poslije smo, naravno, nazdravili i vratili se navijati za Zabok – rekli su dečki iz navijačke skupine Erotic Front Zabok koji su se pobrinuli i za prigodnu dekoraciju. Naime, ispred tribine gdje navijaju naslagali su desetak plišanaca.

Komentator je po njihovu povratku na tribine, publici otkrio da su navijači zajedno dočekali prinovu jednoga od njih što je prepuna dvorana popratila gromoglasnim pljeskom.