Hrvatska
Ivan Kapov privremeno rješenje za trenera druge momčadi Cedevite

Ivan Kapov privremeno rješenje za trenera druge momčadi Cedevite

Autor: KK Cedevita

'Moramo biti skromni i ponizni.'

Cedevita nastavlja sezonu s novim vodstvom. Pred klubom su ovoga vikenda novi izazovi, ogledi u gostima kod Hermes Analitice u subotu u 18:00 u KC Dražen Petrović u 4. kolu HT Premijer lige te derbi ABA lige u nedjelju od 19:00 u Domu sportova protiv Budućnosti VOLI.

Subotnji ogled protiv Hermes Analitice Cedevita dočekuje neporažena u HT Premijer ligi, a kompletnu momčad koja je igrala domaće prvenstvo do sada neće voditi Slaven Rimac koji preuzima momčad u višem rangu natjecanja, već dosadašnji pomoćni trener Ivan Kapov uz asistenciju Bože Radoša. Odluka o treneru momčadi u hrvatskom prvenstvu nije konačna već privremena do slijedećeg tjedna. 

"Igraju svi igrači, nemamo izostanaka i to je dobro", govori Ivan Kapov. "Hermes Analitica nije bezazlen protivnik, iskusni su, dugo su zajedno. Mi ne odustajemo od ritma i taktike koju je zacrtao Slaven Rimac, igrat ćemo brzo, agresivno, želimo apsolutnu borbenost. Ne odustajemo od cilja da naši mladi igrači budu na najvišoj energetskoj razini. Bez obzira na činjenicu da smo prva tri kola odigrali sjajno i dalje moramo biti skromni i ponizni i bacati se na svaku loptu. Jedino tako možemo biti uspješni."