Hrvatska
Ivan Meheš novi trener ambicioznog Zagreba

Ivan Meheš novi trener ambicioznog Zagreba

Ciglarov nasljednik.

Nakon sezone u kojoj su bile na korak od plasmana u Ligu za prvaka košarkašice Zagreba će u novoj sezoni kao trener povesti Ivan Meheš koji posljednjih godinu i pol nije radio kao trener zbog operacije koljena, a posljednji trenerski uradak je imao vodeći mlađe selekcije Zapada. Meheš će na klupi naslijediti Željka Ciglara, a zanimljivo da je ovo njegov drugi dolazak na klupu Zagreba, a kao trener u ženskoj košarci je radio i kao asistent izbornika Braslava Turića te samostalno vodio U20 reprezentaciju.

”Već duže vremena postojala je komunikacija za moj dolazak u klub, koju smo evo priveli kraju. Drago mi je što sam tu i veselim se izazovima koji su pred nama. S pripremama krećemo 19.kolovoza, a dogovorene su prijateljske utakmice u Sloveniji, Srbiji i BiH. Mlada smo ekipa u kojoj ima nekoliko U 18 i U 20 reprezentativki, koje nažalost neće predvoditi Antonija Jurić, koja je prekinula sa aktivnim bavljenjem košarkom, no vjerujem da će biti uz klub i djevojke dugo godina. U pregovorima smo sa još nekoliko kvalitetnih igračica i vjerujem da ćemo do početka priprema, uspjeti sastaviti ekipu koja će se moći nositi sa svim protivnicima u Premijer ligi.” -.kazao nam je Meheš naglasivši da Zagreb u ovoj i sljedećeim sezonama ima velike ambicije.

 ”O financijama kluba će se brinuti novoosnovani pool, koji je sastavljen od kvalitetnih košarkaških entuzijasta, koji žele u četverogodišnjem ciklusu napraviti kvalitativni pomak cijelog kluba.”