Hrvatska
Ivan Novačić: Nadam se da će trofej već sutra doći u naše ruke

Ivan Novačić: Nadam se da će trofej već sutra doći u naše ruke

Autor: KK Cibona

Cibona je na samo korak do trofeja.

Cibona je na samo korak do trofeja.

Četvrta utakmica finalne serija igra se sutra u Domu sportova u 20.00 sati. A do trijumfa nedostaje još samo jedna pobjeda.

Kroz cijelu sezonu je trener Velić naglašavao kako se kvalitetno radi, kako je atmosfera među njegovim dečkima fantastična, hvalio je svoj stručni stožer, kondicijske trenere na vrsnom tempiranju forme, fizioterapeute na efikasnosti u prevenciji i rehabilitaciji. I upravo je taj timski rad ispoljio ovo čemu svjedočimo- da ekipa reagira najbolje baš onda kada je najpotrebnije. I kada se od njih to najmanje očekivalo. Pa bez obzira kako ova serija završila…

Na početku sezone su Cibosi imali 3 tijesna poraza na jednu loptu. Tada je Igor Marić još u nevjerici komentirao: ”Pa dobro radimo, negdje nam se mora vratiti”. I vraća im se, na najslađi mogući način.

S istim žarom i ponosom kao nakon utakmice, Velić je u srijedu ujutro najavljivao i sutrašnju utakmicu:

”Na početku serije sam rekao da ni vodstvo od 3-0 protiv Cedevite nije garancija. To ponavljam opet- sad je najopasnije. Imamo još jedan korak, nadam se da su igrači toga svjesni i da ćemo imati pristup kao što smo imali u zadnje 3 utakmice. Čvrsto na zemlji, sa velikim, borbenim duhom i pokušati sa igrom doći do trofeja. Neće biti lako, potrošeni smo, ali ima u nas i snage, energije da i sutrašnju utakmicu odigramo na najbolji mogući način. Hvala još jednom navijačima koji su nas podržali i očekujem da će sutra biti još i veća posjeta i da će navijanje opet biti na našoj strani.To su ovi igrači i zaslužili tokom cijele sezone. Ovo što oni rade je nestvarno i nadam se da ćemo doći do tog konačnog cilja”, podvukao je trener Cibone.

”Korak smo do trofeja ali zna se otprije da Cedevita može biti najjača kad je najteže. Mi moramo biti smireni, bez ikakve nervoze ući u tu  utakmicu, isto kao što smo ušli u ove 3. Nadam se da će trofej već sutra doći u naše ruke”, rekao je Ivan Novačić.

Zato obucite te plave majice i dođite na utakmicu- sutra nam je prva prilika!