Hrvatska
Regija
Ivan Ramljak: Bit će ovo teška utakmica

Ivan Ramljak: Bit će ovo teška utakmica

Autor: KK Cedevita

Pohvale Zadru.

Cedevita će u sklopu 13. kola ABA lige u Domu sportova ugostiti Zadar. Momčad Jure Zdovca vratila se s dugog puta iz Rusije, prije toga gostovala je kod FMP-a u Beogradu, a 13.12. bila je i u Andori (između utakmice u Andori i u Beogradu Cedevita je kod kuće igrala protiv Cibone).

Jure Zdovc, trener Cedevite:

"Imali smo neprespavanu noć. To će se negdje osjetiti. Jučer je bio dan bez treninga poslije dužeg vremena, a očekuje nas Zadar koji igra sve bolje i bolje. Mi smo s njima već igrali dva puta, pobijedili oba dva puta, ali to ne znači ništa. To je nova utakmica, jako bitna za nas, ako hoćemo ostati u borbi za prvo mjesto, i moramo napraviti sve da se dobro pripremimo i da odigramo dobru utakmicu."

Ivan Ramljak, igrač Cedevite:

"Nije bitno možemo li. Moramo. Znali smo svi prije sezone kakav će biti raspored, tako da smo se pripremali za to. Normalno da su se dogodili neki porazi. Iskreno, stvarno su naporna bila ova putovanja u zadnja dva tjedna, no imali smo dan odmora i pripremit ćemo se za Zadar. Moram pohvaliti Zadar ove godine. Dignuli su se na malo veći nivo nego što je bio prije dvije godine kad sam ja došao u Zadar. Pričao sam s igračima s kojima sam igrao prije, stvarno se situacija popravila i želim im sve najbolje. Zadar se posljednjih mjesec dana stvarno digao. Pobijedili su Budućnost kod kuće u prošlom kolu, tako da neće biti lako. Bit će ovo teška utakmica."