Hrvatska
Ivan Vučić se nakon odlaska iz Puntamike skrasio u Cedeviti Junior

Ivan Vučić se nakon odlaska iz Puntamike skrasio u Cedeviti Junior

Autor: Cedevita Junior Cedevita junior Photo: KK Cedevita junior

Do jučer se borio z ostanak, a sada napada naslov prvaka

Cedevita Junior dobila je još jedno pojačanje uoči petka i starta Lige za prvaka HT Premijer lige. U klub se, nakon 5 godina igranja u drugim sredinama, vratio 25-godišnji krilni igrač, 198 cm visoki Ivan Vučić (26.10.1996.). Vučić je igrao u šampionskoj momčadi Cedevite Zagreb 2016./2017. (Kup Krešimira Ćosića, prvak Hrvatske, finale ABA lige, trener Veljko Mršić) kao dijete kluba u kojem je prošao selekcije omladinskog pogona. Nakon toga igrao je sezonu u Zaboku, dvije sezone u Gorici, sezona u Alkaru a ovu je sezonu igrao za Sonik Puntamiku u HT Premijer ligi, uz prosjek 16.6 koševa, 6.4 skokova, 1.7 asistencija.

"Momčad je super, momci su super, dobro se radi, atmosfera je vrhunska, veselim se nastavku sezone i što boljim rezultatima", rekao je povratnik u Dom košarke Cedevita Ivan Vučić. "Nisam se previše iznenadio sjajnim rezultatima Cedevite Junior ove sezone ali mi je drago zbog dečki, vidim da dobro rade, trude se i zaslužili su. Ja se osjećam dobro, vesele me dobre utakmice, dobri protivnici, rad sa super ekipom u super atmosferi. I doma napokon..."

Trener Damir Mulaomerović zadovoljan dolaskom Vučića i povratkom oporavljenog Sandra Rašića u trenažni proces nakon duge pauze:"Dobili smo jednog polivalentnog, dobrog igrača, u Sonik Puntamici bio je jedan od boljih strijelaca u ligi. Dijete je Cedevite tako da manje, više sve poznaje. Mislim da će nam dosta donijeti, oplemeniti naš roster jer smo pomalo umorni i da će u slučaju neke ozljede popuniti tu poziciju 3 ili 4 koja nam je u svakom slučaju jako bitna. Sretan sam što je došao i vjerujem da će se brzo uklopiti u momčad. Vraća nam se i Rašić, ono što je najvažnije da je zdrav, da se osjeća dobro i sigurno da će mu trebati malo vremena da uđe u natjecateljski ritam, to je tako nakon tako teških ozljeda."