Hrvatska
Regija
Ivanov je najbolji igrač makedonske lige, ostaje li u MZT-u?

Ivanov je najbolji igrač makedonske lige, ostaje li u MZT-u?

Autor: Branko Tabak

Njegovo iskustvo i kvaliteta pokazali su se presudnim u finalnoj seriji protiv Rabotničkog.

Ive Ivanov je dobitnik nagrade za igrača sezone u Makedoniji u izboru portala (imenjaka) Basketball.mk. 

- Hrvat je bio  jedan od najkonzistentnijih igrača momčadi MZT-a, njegovo iskustvo i kvaliteta pokazali su se presudnim u finalnoj seriji u kojoj je MZT prvi puta u povijesti 'metlom' stigao do trofejni preko Rabotničog, piše Baekteball.mk.

Ivanov je ove sezone odigrao 26 utakmica u makedonskom prvenstvu s prosjekom od 13,2 poena, 4,7 skokova i 2,5 asistencija i indeksom od 14,5 za 31,7 minuta provedenih na parketu.

Portal Basketball.mk tim je povodom objavio intervju s Ivanovom. Između ostalog postavljeno mu je pitanje o daljnim planovima odnosno ostaje li u MZT-u.

Odgovor će siguno, osim navijača makedonskog prvaka, zanimati i Zadrane čiji je sportski direktor istaknuo kako je Ivanov jedna od želja trenera Ante Nazora za novu sezonu. 

-  Za sada se ništa ne zna, ali moram reći da sam se osjećao odlično i u klubu i u Skoplju. To je lijep grad, uživao sam u slobodnim danima razgledavajući ga. Ne znam hoću li ostati, imao sam ugovor na jednu sezonu, ali što god se dogodilo, zahvalan sam trenerima, suigračima i ljudima iz kluba. Nadam se da će se MZT vratiti u ABA ligu jer to zaslužuju i uprava i struka, odgovorio je Ivanov.