Hrvatska
Regija
Ivanov odveo MZT do naslova prvaka Sjeverne Makedonije, u Zadru ga čeka spremljena pašta šuta

Ivanov odveo MZT do naslova prvaka Sjeverne Makedonije, u Zadru ga čeka spremljena pašta šuta

Autor: Branko Tabak

23 poena, 7 skokova, 7 asistencije...

Ive Ivanov je fantastičnom igrom predvodio MZT do treće pobjede u finalnoj seriji doigravanja za naslov prvak Sjeverne Makedonije. MZT je slavio 85-78 i s čistih 3-0 nakon 750 dana vratio pokal za naslov prvaka u klupske prostorije.

Sedma je ovo titula MZT u posljednjih osam sezona. Prošle je, na kratko, dominaciju prekinuo Rabotnički, koji je ove sezone uzeo i kup, izbacivši u polufinalu MZT.

Zadranin Ivanov je postigao 23 poena, imao sedam skokova i sedam asistencija te je najzaslužniji za sretan kraj sezone njegove momčadi, koju je jedna lopta dijelila od plasmana u ABA ligu, no ona je otišla na stranu Zadra.

Sportski direktor KK Zadar Branimir Longin je izjavio kako su klub i trener Zadrana Ante Nazor, koji je s MZT-om uzeo naslov 2017. godine, zainteresiran za usluge Ive Ivanova i da će se po njegovu povratku svakako naći za pregovaračkim stolom. 

Prošle sezone klub i igrač su se razišli oko detalja ugovora. Ovoga puta, da se iščitati, ti detalj što se kluba tiče ne bi više bili prepreka na putu postizanja dogovora.

Pašta šuta je spremna, valja vidjeti, hoće li se Aleksa vratiti doma...