Regija
Ive Ivanov odlazi u Makedoniju

Ive Ivanov odlazi u Makedoniju

Autor: Teo Cilar

Iako su se mnogi potajno nadali da bi moglo doći do zaokreta te da bi ponajbolji igrač Zadra ostao doma, to se ipak nije dogodilo, a Ive će i iduće sezone igrati u plavo-bijelom dresu samo u momčadi iz Skoplja.

Iako su se kao nove destinacije Ive Ivanova spominjali Split, a nakon toga i Cedevita, zadarski krilni centar karijeru će nastaviti u Makedoniji. On će iduće sezone nositi dres MZT Aerodrom iz Skoplja.

Makedonska je momčad ispala iz ABA lige u prošloj sezoni, a sada ih očekuje borba za povratak kroz ABA 2 ligu. Iz MZT-a ne skrivaju da im je cilj ekspresni povratak u "rang više", a to su pokazali potpisom Ivanova koji će im biti veliko pojačanje. 

Iako se činilo kako je Ivanov sve dogovorio sa Zadrom, to se na kraju ipak nije dogodilo, a iduću sezonu provest će u Makedoniji gdje je za MZT potpisao jednogodišnji ugovor. Na svom Instagram profilu, Ive se od Zadra i navijača oprostio dirljivom porukom:

- Očekuju me novi izazov u karijeri, moj novi klub je MZT Skopje. Ovim putem bi se zahvalio košarkaškom klubu Zadar, svim trenerima, medicinskom osoblju i mojim bivšim suigračima na izvanrednoj i meni do sada najdražoj sezoni u karijeri, poseban pozdrav i VELIKO hvala svim navijačima Zadra i Tornadu na ogromnoj podršci tokom cijele sezone.